Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


PROMO MATERIJAL

Pogledajte još...

Promo materijal koji birate za svoju kompaniju, brend, klijente, promocije, kongrese, sajmove je veoma važan jer svaki poklon nosi neku simboliku i poruku. Sve više se biraju malo ličniji pokloni, koji izazivaju emocije. Promo pokloni ne moraju biti skupi, ali mogu biti simpatični, izmamiti osmeh, pamtiti se kao dobar fazon.

promo materijal

 

PROMO MATERIJAL PO CENI KAPUĆINA, DO DVA

Promo materijal može da se radi po Vašoj želji, kao custom design proizvod, nešto što nije samo npr. brendiranje kao na olovkama. Na sajtu imate i druge rubrike sa custom design proizvodama kao što je USB po željenom obliku, privesci, narukvice. marame... Na ovoj strani su uglavnom tekstilni reklamni proizvodi, a dosta toga  što je još više drugačije čuvamo za naše klijente sa kojima delimo istu filozofiju " BITI POEBAN ".

italijani kažu ( a sa njima se slaže i ostatak sveta ) da je donja vrednost poklona jednaka prosečnoj ceni espressa ili kapućina kojon bi počastili svog kupca, klijenta u nekoj kafeteriji. Sve ispod toga je poklon koji jeftinoćom biva uvredljiv prema onome kome se daje. Negde je kapučino euro, negde dva, u nekim zemljama nije ispod pet. Svejedno, neka kod nas bude mera prema našem standardu.

Upravo smo zato odvojili ovo kao posebnu stranicu gde bi Vam prikazali proizvode koji jesu u tom rangu cena, posebno dizajnirani za brend, kompaniju. VAŽNO je da obratite pažnju da smo ovde odobrali proizvode koji izazivaju emociju, koji izgledaju kao da vrede mnogo više, a NAJVAŽNIJE je da razumete da imaju INSTAGRAM HARIZMU. 

INSTAGRAM HARIZMA su nova vrsta promo proizvoda koju nam sve više traže firme iz stranih zemalja gde izvozimo svoje gedžete. Neka definicija je da su to proizvodi koje bi ljudi rado slikali i okačili na duštvene mreže, Instangram. Naravno da niko ne bi okačio činiju, varjaču i ostale slične proizvode koje će još vekovima deliti kod nas, ali nešto drugačije, ličnije verovatno da bi. Zbog toga smo ove godine išli na specijalan seminar u Dizeldorf, gde su nas obučili kako se promo materijal prilagođava instagramu. To već polako otkrivaju i naši marketari sa kojima sarađujemo i koriste virelne trendove da preko instagrama nastave kontakt sa ciljanom publikom. Ovde ćemo predstaviti neke od takvih proizvoda.

 

PROMO SOKNE

Ovo je kalsičan instagram harizma proizvod koji dobija sve veću popularnost kod nas i naš u top tri je izvozni artikal.  Uglavnom se izrađuje u dva univerzalna broja, mogu biti dužine po želji, ali se uglavnom izrađuju kao sokne ili za reklamne svrhe produžene sokne kada logo treba da se vidi. Mogu se dodatno brendirati kartonskom etiketama i biti upakovane na razne načine. Brendiranje je u 4 do 5 čistih boja. Konkretno za sve ove modele smo mi radili dizajn što je lakše jer znamo kako će najbolje da se izvede u procesu brendiranja.


 

MASKA ZA SPAVANJE I JASTUK ZA PUT

Maska za spavanje i jastuk za put su dva promo proizvoda koji mogu da se rade u setu, a i svaki zasebno. Oni postoje kod nas u nekoj kineskoj izvedbi u crnoj boji gde obično mogu da budu brendirani u jednoj do dve boje. Mi ih pravimo od satena sa presvučenim lastišem kako bi i zasebno izgledali luksuzno. Ovi reklamni proizvodi zaista izgledaju dosta luksuznije od nominalne cene. Brendiranje je moguće u punom koloru, foto realistično. Oni su upotrebni u svakom slučaju i uvek nekom zafale, tako da ne moraju biti asocijacija samo za putovanja.


 

REKLAMNI JASTUCI SA ŠTAMPOM

Reklamni jastuci su još jedan promo proizvod koji postaje trend. U manjim dimenzijama može biti koristan za putovanja, malo veči za naslone ili tanki za sedenje. Reklamni jastuci nisu ograničeni dimenzijama , a ni OBLIKOM! Mogu biti u obliku nekog proizvoda npr. flaše, kapsule , simbola. Sam oblik može da bude fazon i da "navuće" publiku da pravi selfie u raznim pozama.  Zbog svoje mekoće, prijatnosti na dodir spada u "emotivne" promo proizvode. Mogu biti upakovani na razne načine, u jastuk kutije sa satenskom trakom, mogu se dodatno brendirati sa gumenim etiketama i zaista izazvati oduševljenje. Što se tiče brendiranja nema ograničenja što možete videti na primerima.


 

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNE PARKER OLOVKE

 PARKER OLOVKE

 Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24